dotnet-klubben https://www.dotnetklubben.org Arrangør av dotnetLAN i Ulefoss Tue, 13 Aug 2019 12:24:05 +0000 nb-NO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.4 King of the Nerds og compoinformasjon for Romjulslan 2018 https://www.dotnetklubben.org/2018/12/04/king-of-the-nerds-og-compoinformasjon-for-romjulslan-2018/ https://www.dotnetklubben.org/2018/12/04/king-of-the-nerds-og-compoinformasjon-for-romjulslan-2018/#respond Tue, 04 Dec 2018 05:58:04 +0000 http://www.dotnetklubben.org/?p=928 King of the Nerds Desember er allerede her og det er kun 22 dager igjen til Dotnet RomjulsLAN 2018 Gamenight! I år satser vi på noen vanlige compoer samt et helt nytt konsept: King of the Nerds. King of the Nerds er en poengbasert konkurranse hvor det blir en finale den 29. desember mellom de […]

Innlegget King of the Nerds og compoinformasjon for Romjulslan 2018 dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>

King of the Nerds

Desember er allerede her og det er kun 22 dager igjen til Dotnet RomjulsLAN 2018 Gamenight! I år satser vi på noen vanlige compoer samt et helt nytt konsept: King of the Nerds.

King of the Nerds er en poengbasert konkurranse hvor det blir en finale den 29. desember mellom de tre spillerne med høyest poengsum. Du får poeng gjennom en hovedkonkurranse eller “Main quest” som avholdes onsdag, torsdag og fredag samt mindre konkurranser eller “sidequests” som det er flere av i løpet av LANet.

Hver morgen har vi en brief med hva som skjer den spesifikke dagen og da vil vi også avsløre dagens quests og vise hvem som er på 1., 2. og 3. plass samt 4.-9. plass i konkurransen. De tre finalistene er garantert premie, men hvem som stikker av med hovedpremien avgjøres i finalen. Hovedkonkurransene vil være turneringer i spill mens de mindre konkurransene kan være en oppgave som består av å finne og ta bilde av en spesifikk ting, løse en gåte eller lignende. Premiepotten i King of the Nerds er totalt verdt over 7500kr og er fordelt slik:

 • 1. plass:
  • 3000kr
  • Gamingutstyr fra Turtle Beach levert av Elkjøp Skien
  • Tittelen Dotnet King of the Nerds
  • King of the Nerds Trofé
 • 2. plass:
  • 1500kr
  • Gamingutstyr fra ADX Ultimate Gaming levert av Elkjøp Skien
 • 3. plass:
  • 500kr

Vi håper dere er like gira på King of the Nerds som det vi er!

Starcraft 2

I år har Benjamin Daniel DaSilva sørget for en Starcraft 2 turnering med en samlet premiepott på hele 6000kr. Det vil være to “klasser”, en for nybegynnere som spilles lokalt og en for mer erfarne spillere som foregår online. Disse turneringene blir vist på storskjerm og kommentert live på DotnetLAN. Fordelingen av premien vil variere etter hvor mange som melder seg på de forskjellige klassene. Påmelding for nybegynnere skjer på DotnetLAN. For å melde deg på Starcraft 2 for vidrekommende se turneringssiden på Challonge.

Super Smash Bros Ultimate

Den mye ettertraktede oppfølgeren i Smash Bros serien lanseres i forkant av DotnetLAN 2018 og vi setter selvfølgelig opp turnering her også! Denne turneringen vises live på storskjerm og har en premie på 1000kr til vinneren. Turneringen spilles live og påmelding skjer under DotnetLAN.

Har du sikret deg billetter til det råeste romjulsLANet hittil? Hvis ikke kan du forhåndskjøpe billetter på Geekevents! (Det er også mulig å betale med kort, kontant eller med vipps i døra!)

Innlegget King of the Nerds og compoinformasjon for Romjulslan 2018 dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>
https://www.dotnetklubben.org/2018/12/04/king-of-the-nerds-og-compoinformasjon-for-romjulslan-2018/feed/ 0
Dotnet RomjulsLAN 2018: Gamenight! https://www.dotnetklubben.org/2018/10/12/dotnet-romjulslan-2018-gamenight/ https://www.dotnetklubben.org/2018/10/12/dotnet-romjulslan-2018-gamenight/#comments Fri, 12 Oct 2018 13:00:33 +0000 http://www.dotnetklubben.org/?p=648 It’s happening! Dotnet RomjulsLAN 2018! Mine damer og herrer, det er en glede å kunne annonsere Dotnet RomjulsLAN 2018: Gamenight! Vi er som vanlig å finne i Ulefosshallen i romjula, nærmere bestemt 26.-30. desember og du får nå kjøpt billetter på Geekevents! Praktisk info Dagsbillett gjelder nå fra kl 13:00 til 01:00, så om du […]

Innlegget Dotnet RomjulsLAN 2018: Gamenight! dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>

It’s happening! Dotnet RomjulsLAN 2018!

Mine damer og herrer, det er en glede å kunne annonsere Dotnet RomjulsLAN 2018: Gamenight!

Vi er som vanlig å finne i Ulefosshallen i romjula, nærmere bestemt 26.-30. desember og du får nå kjøpt billetter på Geekevents!

Praktisk info

 • Dagsbillett gjelder nå fra kl 13:00 til 01:00, så om du kjøper en dagsbillett kan du altså være i hallen til kl 01:00 dagen etter.
 • Vi har ikke aktivert plassreservering på Geekevents. Om du ønsker å holde av en plass kan du ta kontakt med oss via kontaktskjema eller via Facebook.
 • På Geekevents kan du betale med kort. Du kan betale kontant eller med Vipps om du kjøper billett i døra.

RomjulsLAN 2018: Gamenight

Sånn, da var det overstått. Nå lurer du kanskje på hva vi mener med Gamenight? Det er årets tema! Vi kjører i år et gjennomført tema som skal reflekteres i videoer, under arrangementet og i sosiale medier. Temaet preger også årets konkurranse.

I år har vi tenkt helt nytt og kastet ut alt av turneringer. Vi skal nemlig kåre den ultimate gamer, den beste av de beste, kongen/dronninga av DotnetLAN! Vi jobber fortsatt med å finpusse konseptet, men kort fortalt går det ut på at hver deltager samler poeng gjennom forskjellige aktivteter. Det kan være spill på scenen, VR-spill, scavanger-hunt i hallen eller noe så enkelt som å treffe blink med ping-pong baller.

Hver “morgen” (for oss betyr jo dette som regel litt ut på ettermiddagen) skal vi ha en daglig briefing som inneholder en gjennomgang av alles poengsum hvor du får se top 3 samt 4.-9.plass og til slutt, den 30 desember, så sitter vi igjen med mesteren som vinner en hittil ubestemt premie, men vi kan love at det trolig blir den største vi noen gang har gitt til en enkeltperson! Mer info om dette kommer nærmere LANet. Vi håper dere er gira!

Vi jobber også med å få til litt mer artigheter på scenen, bedre lyd og litt bedre lys, men her kan vi ikke love noe riktig enda.

Ellers har vi også laget en trailer for årets LAN, den finner du her:

Følg også med på Facebook og Instagram, og også her på bloggen for siste nytt, så sees vi i romjula!

Innlegget Dotnet RomjulsLAN 2018: Gamenight! dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>
https://www.dotnetklubben.org/2018/10/12/dotnet-romjulslan-2018-gamenight/feed/ 2
Workshop for årets Dotnet RomjulsLAN https://www.dotnetklubben.org/2018/10/08/dotnet-workshop-for-arets-romjulslan/ https://www.dotnetklubben.org/2018/10/08/dotnet-workshop-for-arets-romjulslan/#respond Mon, 08 Oct 2018 19:07:16 +0000 http://www.dotnetklubben.org/?p=619 Dotnet samles til workshop! Vi nærmer oss julen med stormskritt og i den forbindelse har vi i crew og styret hatt en workshop hvor vi har gått gjennom ideer til årets begivenhet. Vi har blandt annet diskutert oppsett av konkurranse, plassering og scene og vi gleder oss til å dele mer informasjon med dere veldig […]

Innlegget Workshop for årets Dotnet RomjulsLAN dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>

Dotnet samles til workshop!

Vi nærmer oss julen med stormskritt og i den forbindelse har vi i crew og styret hatt en workshop hvor vi har gått gjennom ideer til årets begivenhet. Vi har blandt annet diskutert oppsett av konkurranse, plassering og scene og vi gleder oss til å dele mer informasjon med dere veldig snart!

Billettsalget er også snart i gang, og et facebook-arrangement vil bli opprettet så snart billettsalget er i gang.

I år blir det forhåndssalg av billetter via Geekevents slik som i fjor, men vi benytter ikke plassvelger. Om du ønsker å reservere en plass eller har et ønske om å sitte sammen med noen kan du gi beskjed til oss gjennom kontaktskjema her på nettsiden eller via vår Facebook-side. Vi annonserer via Facebook og forsiden her på dotnetklubben.org når billettsalget er i gang.

Edit: Billettsalget har startet! Du finner vår butikk på Geekevents HER og les mer om arrangementet i vår bloggpost: Dotnet RomjulsLAN 2018: Gamenight!

I etterkant av workshoppen ble det også laget en liten trailer for årets LAN som du kan se her:

Nå er det ikke lenge igjen! Vi sees i romjula!

Innlegget Workshop for årets Dotnet RomjulsLAN dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>
https://www.dotnetklubben.org/2018/10/08/dotnet-workshop-for-arets-romjulslan/feed/ 0
Takk for i år! https://www.dotnetklubben.org/2018/01/01/takk-for-i-ar/ https://www.dotnetklubben.org/2018/01/01/takk-for-i-ar/#respond Mon, 01 Jan 2018 22:03:11 +0000 http://www.dotnetklubben.org/?p=517 Hei alle sammen! Nå er vi i crew ferdig med både nedrigg og nyttårsfeiring og hverdagen venter. Jeg må si at vi er slitne, men dette har vært så verdt det! Årets romjulsLAN har vært det beste hittil, og vi håper dere har hatt et bra LAN med oss. 2017 har vært et stort vekstår […]

Innlegget Takk for i år! dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>

Hei alle sammen!

Nå er vi i crew ferdig med både nedrigg og nyttårsfeiring og hverdagen venter. Jeg må si at vi er slitne, men dette har vært så verdt det! Årets romjulsLAN har vært det beste hittil, og vi håper dere har hatt et bra LAN med oss.

2017 har vært et stort vekstår for dotnetklubben. Vi har fått mange sponsorer med på laget som vi virkelig må takke for støtten, uten dem ville ikke RomjulsLAN vært like bra som det var. Vi har nå også fått noen nye styremedlemmer og invisteringer er gjort slik at fremtidige LAN blir enda bedre. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Om du har et par minutter til overs har vi satt opp et feedbackskjema som du kan fylle ut slik at vi vet hva vi skal jobbe mer med til neste LAN! Skjemaet finner du her: https://goo.gl/forms/SvFp3bvARycwMmir1

Vi lagde også en aftermovie i år, den finner dere her: https://www.youtube.com/watch?v=r33PqXQ_QtE

Og med det tror jeg det meste skulle være nevnt, vi sees til neste LAN!

 

Mvh
Erik André Paulsen
Leder, dotnetklubben

Innlegget Takk for i år! dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>
https://www.dotnetklubben.org/2018/01/01/takk-for-i-ar/feed/ 0
Årsmøte for dotnetklubben 2017 https://www.dotnetklubben.org/2017/12/13/arsmote-for-dotnetklubben-2017/ https://www.dotnetklubben.org/2017/12/13/arsmote-for-dotnetklubben-2017/#respond Wed, 13 Dec 2017 15:41:30 +0000 http://www.dotnetklubben.org/?p=461 Under romjulsLAN 2017 vil vi avholde årsmøte for dotnetklubben (.NET-klubben, organisasjonen bak dotnetLAN) fra scenen i hallen. Alle betalende medlemmer har stemmerett og adgang til møtet. Les deg gjerne opp på årsmøtedokumentet vårt som du finner HER. Møtet finner sted fredag 29.12.17 klokken 20:00 på scenen i hallen. Vell møtt!

Innlegget Årsmøte for dotnetklubben 2017 dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>

Under romjulsLAN 2017 vil vi avholde årsmøte for dotnetklubben (.NET-klubben, organisasjonen bak dotnetLAN) fra scenen i hallen. Alle betalende medlemmer har stemmerett og adgang til møtet. Les deg gjerne opp på årsmøtedokumentet vårt som du finner HER.

Møtet finner sted fredag 29.12.17 klokken 20:00 på scenen i hallen.

Vell møtt!

Innlegget Årsmøte for dotnetklubben 2017 dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>
https://www.dotnetklubben.org/2017/12/13/arsmote-for-dotnetklubben-2017/feed/ 0
Compoinformasjon for RomjulsLAN 2017 https://www.dotnetklubben.org/2017/12/09/compoinformasjon-for-romjulslan-2017/ https://www.dotnetklubben.org/2017/12/09/compoinformasjon-for-romjulslan-2017/#respond Sat, 09 Dec 2017 12:26:24 +0000 http://www.dotnetklubben.org/?p=449 Da er det snart tid for et nytt romjulsLAN, og som alltid kjører vi compo i år også. Denne gangen velger vi å fokusere på ett e-sport spill og ett creative spill, spesifikt CS:GO og Minecraft Creative! CS:GO I CS:GO kjører vi både forhåndspåmelding og påmelding første dag på LAN. Påmeldingen foregår via Challonge, KLIKK […]

Innlegget Compoinformasjon for RomjulsLAN 2017 dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>

Da er det snart tid for et nytt romjulsLAN, og som alltid kjører vi compo i år også. Denne gangen velger vi å fokusere på ett e-sport spill og ett creative spill, spesifikt CS:GO og Minecraft Creative!

CS:GO

I CS:GO kjører vi både forhåndspåmelding og påmelding første dag på LAN. Påmeldingen foregår via Challonge, KLIKK HER! (Du kan også melde på laget ditt hos crew under dag 1 av LANet).
Hver kamp spilles 5v5 som settes opp i brackets (Standard turnering). Dersom ditt lag ikke stiller opp til angitt tid får dere 15 minutter på å stille opp før laget taper på walkover. Alle deltagere må være tilstede på DotnetLAN! Se øvrige regler på Challonge

Premier:
1. plass: 5000kr
2. plass: 1000kr + gavekort på 250kr fra Multicom
3. Gavekort på 250kr fra Multicom

Minecraft Creative

I Minecraft åpner vi en server hvor du vil få tildelt et gitt område å bygge på. Tema blir annonsert under åpningen av LANet og det er ingen forhåndspåmelding, du sender bare et bilde av kreasjonen din og navnet ditt. Alle deltagere må være tilstede på dotnetLAN!

Premier:
1. plass: 500kr gavekort på Multicom + goodiebag fra Multicom, Zoo Comics og Outland Porsgrunn

Premieutdeling skjer under en egen sermoni siste dagen. Se schedule for mer informasjon.

Vi gleder oss!

Har du husket å sikre deg billett? Du kan kjøpe billett og reservere plasser på Geekevents!

Pssst, vi skal forresten også ha en fysisk konkurranse kjørende gjennom 3 dager av LANet, sjekk ut Facebooksiden og eventet vårt for mer informasjon når det kommer!

Innlegget Compoinformasjon for RomjulsLAN 2017 dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>
https://www.dotnetklubben.org/2017/12/09/compoinformasjon-for-romjulslan-2017/feed/ 0
Forhåndssalget for RomjulsLAN 2017 er i gang! https://www.dotnetklubben.org/2017/10/25/forhandssalget-for-romjulslan-2017-er-i-gang/ https://www.dotnetklubben.org/2017/10/25/forhandssalget-for-romjulslan-2017-er-i-gang/#respond Wed, 25 Oct 2017 18:52:12 +0000 http://www.dotnetklubben.org/?p=409 dotnet RomjulsLAN logoDu kan sikre deg billetter allerede i dag! Kjøp billett via Geekevents HER! Vi vil komme med flere detaljer om RomjulsLAN 2017 i løpet av kort tid, men i mellomtiden kan vi allerede love at det blir større og bedre enn noen gang! RomjulsLAN 2017 går som vanlig av stabelen 2. juledag 26. desember og […]

Innlegget Forhåndssalget for RomjulsLAN 2017 er i gang! dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>

Du kan sikre deg billetter allerede i dag! Kjøp billett via Geekevents HER!

Vi vil komme med flere detaljer om RomjulsLAN 2017 i løpet av kort tid, men i mellomtiden kan vi allerede love at det blir større og bedre enn noen gang! RomjulsLAN 2017 går som vanlig av stabelen 2. juledag 26. desember og varer helt til 30. desember!

Vi gleder oss til å se deg i romjula!

Innlegget Forhåndssalget for RomjulsLAN 2017 er i gang! dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>
https://www.dotnetklubben.org/2017/10/25/forhandssalget-for-romjulslan-2017-er-i-gang/feed/ 0
Oppsummering og feedback – SommerLAN 2017 https://www.dotnetklubben.org/2017/08/22/oppsummering-feedback-sommerlan-2017/ https://www.dotnetklubben.org/2017/08/22/oppsummering-feedback-sommerlan-2017/#respond Tue, 22 Aug 2017 14:23:47 +0000 http://www.dotnetklubben.org/?p=384 Da er sommerLAN over for i år, og vi i crew/styret har bare en ting å si: Tusen takk til alle deltagere for at dere bidro til et fantastisk fint SommerLAN! Vi i styret bestemte oss for en stund siden at vi ønsket å sette opp mer enn bare ett LAN i året og fra […]

Innlegget Oppsummering og feedback – SommerLAN 2017 dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>

Da er sommerLAN over for i år, og vi i crew/styret har bare en ting å si: Tusen takk til alle deltagere for at dere bidro til et fantastisk fint SommerLAN!

Vi i styret bestemte oss for en stund siden at vi ønsket å sette opp mer enn bare ett LAN i året og fra tanker ble det handling. Vi ønsket samtidig å forbedre oss på flere områder. Nye bord, scene, underholdning, lyd og lys. Vi ble flere i crew og vi ønsket å satse mer på compoer i flere kategorier.

Mens jeg sitter her 2 dager etter nedrigg tenker jeg bare at dette har vi klart. Det ble rundt 60 besøkende og god stemning hele helgen og dette har gitt oss i styret påfyll og inspirasjon til å gjøre romjulsLAN enda bedre! Til dette trenger vi litt hjelp fra deltagerne våre, og vi håper derfor du vil ta deg tid til å fylle ut denne brukerundersøkelsen: http://bit.ly/2vUz4sI

Da sier jeg nok en gang takk til crew, takk til deltagerne, takk til våre sponsorer og takk til alle i styret, vi sees igjen i romjula! Bilder fra LANet blir forresten lagt ut så snart de har vært en tur innom Photoshop for litt final touches!

Mvh
Erik André Paulsen
Leder, dotnetklubben

Innlegget Oppsummering og feedback – SommerLAN 2017 dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>
https://www.dotnetklubben.org/2017/08/22/oppsummering-feedback-sommerlan-2017/feed/ 0
Comporegler og premieoversikt SommerLAN 2017 https://www.dotnetklubben.org/2017/08/09/comporegler-og-premieoversikt-sommerlan-2017/ https://www.dotnetklubben.org/2017/08/09/comporegler-og-premieoversikt-sommerlan-2017/#respond Wed, 09 Aug 2017 19:38:06 +0000 http://www.dotnetklubben.org/?p=377 compo illustrasjonCompoer som spilles: Overwatch 1v1 Rocket League 1v1 Hearthstone 1v1 Minecraft Creative Solo Creative Paint Creative “Caption this image” Mystery wild compo For tider se timeplan for SommerLAN 2017. Påmelding åpnes i løpet av LANet, mer informasjon kommer. Generelle regler: Dersom du ønsker å trekke deg må du si ifra til crew i forkant av […]

Innlegget Comporegler og premieoversikt SommerLAN 2017 dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>

Compoer som spilles:

 • Overwatch 1v1
 • Rocket League 1v1
 • Hearthstone 1v1
 • Minecraft Creative Solo
 • Creative Paint
 • Creative “Caption this image”
 • Mystery wild compo

For tider se timeplan for SommerLAN 2017. Påmelding åpnes i løpet av LANet, mer informasjon kommer.

Generelle regler:

 1. Dersom du ønsker å trekke deg må du si ifra til crew i forkant av kampen du skal spille.
 2. Dersom du trekker deg sier du ifra deg all rett til premie. (Det vil si at dersom du trekker deg fra finalen får du ikke 2. plass premie, den går til tredjeplass).
 3. Kamper spilles ved din egen PC, finalematcher spectates til storskjerm i hallen dersom ikke annen beskjed blir gitt.
 4. All deltagelse skjer via Challonge. Link gis ved åpning av comporegistrering. Der finner du også spesifikke regler for hver compo.

Premieoversikt:

Hearthstone
1. premie: 500kr
2. premie: Goodiebag

Rocket League
1. premie: 500kr
2. premie: Goodiebag

Overwatch
1. premie: 500kr
2. premie: Goodiebag

Minecreaft Creative
1. premie: 500kr, innrammet vinnerbidrag
2. premie: Goodiebag

Creative Paint
1. premie: Goodiebag, innrammet vinnerbidrag

Creative caption
1. premie: Goodiebag, innrammet vinnerbidrag

Mystery Wild Compo
1. premie: Goodiebag

Innlegget Comporegler og premieoversikt SommerLAN 2017 dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>
https://www.dotnetklubben.org/2017/08/09/comporegler-og-premieoversikt-sommerlan-2017/feed/ 0
Billettsalget for SommerLAN 2017 er i gang! https://www.dotnetklubben.org/2017/07/11/billettsalget-sommerlan-2017-gang/ https://www.dotnetklubben.org/2017/07/11/billettsalget-sommerlan-2017-gang/#respond Tue, 11 Jul 2017 15:16:09 +0000 http://www.dotnetklubben.org/?p=342 Heisann alle sammen! Vi kan endelig melde at vi er på plass på Geekevents! Det betyr også at billettsalget for SommerLAN 2017 er i gang! For å sikre deg billetter klikk HER. Vi jobber fremdeles med å få til et seating-kart (slik at dere kan velge seter på forhånd) vi gir beskjed så snart dette […]

Innlegget Billettsalget for SommerLAN 2017 er i gang! dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>

Heisann alle sammen!
Vi kan endelig melde at vi er på plass på Geekevents! Det betyr også at billettsalget for SommerLAN 2017 er i gang! For å sikre deg billetter klikk HER. Vi jobber fremdeles med å få til et seating-kart (slik at dere kan velge seter på forhånd) vi gir beskjed så snart dette er på plass.

Priser per billett er 100kr for dagspass (Ingen sitteplass) og 200kr for helgepass (LAN-pass).

Som tidligere nevnt har vi sikret oss bedre nettlinjer fremover. Dette vil bli levert av Altibox (Midt Telemark Energi) og sikrer oss bedre nettverkskapasitet enn tidligere. Med andre ord, mindre nedstruping, mindre lag, mer morro!

Har du forresten husket å delta i konkurransen hvor du kan vinne gratisbilletter til Sommer og RomjulsLAN? Om du allerede har billett refunderer vi denne, om du ikke vil gi den bort til en venn for eksempel. Du finner konkurransen HER og det er kjempe enkelt å delta!

Andre ting som kan være greit å ha en oversikt over før LAN er vår pakkeliste, våre regler og generel arrangementsinformasjon.

Da tror jeg det meste skulle være nevnt, og om du lurer på noe kan du mer enn gjerne kontakte oss via kontaktskjema eller direktemelding på Facebook! Du finner også et arrangement på FAcebook hvor vi fortløpende oppdaterer både før og under arrangementet HER.

Vi gleder oss til å se nettopp deg den 18.-20. august!
Over og ut, for nå,
Erik, leder for dotnetklubben

Innlegget Billettsalget for SommerLAN 2017 er i gang! dukket først opp på dotnet-klubben.

]]>
https://www.dotnetklubben.org/2017/07/11/billettsalget-sommerlan-2017-gang/feed/ 0