King of the Nerds og compoinformasjon for Romjulslan 2018

King of the Nerds og compoinformasjon for Romjulslan 2018

0 Share

King of the Nerds og compoinformasjon for Romjulslan 2018

King of the NerdsDesember er allerede her og det er kun 22 dager igjen til Dotnet RomjulsLAN 2018 Gamenight! I år satser vi på noen vanlige compoer samt et helt nytt konsept: ...

King of the Nerds

Desember er allerede her og det er kun 22 dager igjen til Dotnet RomjulsLAN 2018 Gamenight! I år satser vi på noen vanlige compoer samt et helt nytt konsept: King of the Nerds.

King of the Nerds er en poengbasert konkurranse hvor det blir en finale den 29. desember mellom de tre spillerne med høyest poengsum. Du får poeng gjennom en hovedkonkurranse eller “Main quest” som avholdes onsdag, torsdag og fredag samt mindre konkurranser eller “sidequests” som det er flere av i løpet av LANet.

Hver morgen har vi en brief med hva som skjer den spesifikke dagen og da vil vi også avsløre dagens quests og vise hvem som er på 1., 2. og 3. plass samt 4.-9. plass i konkurransen. De tre finalistene er garantert premie, men hvem som stikker av med hovedpremien avgjøres i finalen. Hovedkonkurransene vil være turneringer i spill mens de mindre konkurransene kan være en oppgave som består av å finne og ta bilde av en spesifikk ting, løse en gåte eller lignende. Premiepotten i King of the Nerds er totalt verdt over 7500kr og er fordelt slik:

 • 1. plass:
  • 3000kr
  • Gamingutstyr fra Turtle Beach levert av Elkjøp Skien
  • Tittelen Dotnet King of the Nerds
  • King of the Nerds Trofé
 • 2. plass:
  • 1500kr
  • Gamingutstyr fra ADX Ultimate Gaming levert av Elkjøp Skien
 • 3. plass:
  • 500kr

Vi håper dere er like gira på King of the Nerds som det vi er!

Starcraft 2

I år har Benjamin Daniel DaSilva sørget for en Starcraft 2 turnering med en samlet premiepott på hele 6000kr. Det vil være to “klasser”, en for nybegynnere som spilles lokalt og en for mer erfarne spillere som foregår online. Disse turneringene blir vist på storskjerm og kommentert live på DotnetLAN. Fordelingen av premien vil variere etter hvor mange som melder seg på de forskjellige klassene. Påmelding for nybegynnere skjer på DotnetLAN. For å melde deg på Starcraft 2 for vidrekommende se turneringssiden på Challonge.

Super Smash Bros Ultimate

Den mye ettertraktede oppfølgeren i Smash Bros serien lanseres i forkant av DotnetLAN 2018 og vi setter selvfølgelig opp turnering her også! Denne turneringen vises live på storskjerm og har en premie på 1000kr til vinneren. Turneringen spilles live og påmelding skjer under DotnetLAN.

Har du sikret deg billetter til det råeste romjulsLANet hittil? Hvis ikke kan du forhåndskjøpe billetter på Geekevents! (Det er også mulig å betale med kort, kontant eller med vipps i døra!)