Dotnet RomjulsLAN 2018: Gamenight!

Dotnet RomjulsLAN 2018: Gamenight!

0 Share

Dotnet RomjulsLAN 2018: Gamenight!

It's happening! Dotnet RomjulsLAN 2018! Mine damer og herrer, det er en glede å kunne annonsere Dotnet RomjulsLAN 2018: Gamenight!Vi er som vanlig å finne i Ulefosshallen i ro ...

It’s happening! Dotnet RomjulsLAN 2018!

Mine damer og herrer, det er en glede å kunne annonsere Dotnet RomjulsLAN 2018: Gamenight!

Vi er som vanlig å finne i Ulefosshallen i romjula, nærmere bestemt 26.-30. desember og du får nå kjøpt billetter på Geekevents!

Praktisk info

  • Dagsbillett gjelder nå fra kl 13:00 til 01:00, så om du kjøper en dagsbillett kan du altså være i hallen til kl 01:00 dagen etter.
  • Vi har ikke aktivert plassreservering på Geekevents. Om du ønsker å holde av en plass kan du ta kontakt med oss via kontaktskjema eller via Facebook.
  • På Geekevents kan du betale med kort. Du kan betale kontant eller med Vipps om du kjøper billett i døra.

RomjulsLAN 2018: Gamenight

Sånn, da var det overstått. Nå lurer du kanskje på hva vi mener med Gamenight? Det er årets tema! Vi kjører i år et gjennomført tema som skal reflekteres i videoer, under arrangementet og i sosiale medier. Temaet preger også årets konkurranse.

I år har vi tenkt helt nytt og kastet ut alt av turneringer. Vi skal nemlig kåre den ultimate gamer, den beste av de beste, kongen/dronninga av DotnetLAN! Vi jobber fortsatt med å finpusse konseptet, men kort fortalt går det ut på at hver deltager samler poeng gjennom forskjellige aktivteter. Det kan være spill på scenen, VR-spill, scavanger-hunt i hallen eller noe så enkelt som å treffe blink med ping-pong baller.

Hver “morgen” (for oss betyr jo dette som regel litt ut på ettermiddagen) skal vi ha en daglig briefing som inneholder en gjennomgang av alles poengsum hvor du får se top 3 samt 4.-9.plass og til slutt, den 30 desember, så sitter vi igjen med mesteren som vinner en hittil ubestemt premie, men vi kan love at det trolig blir den største vi noen gang har gitt til en enkeltperson! Mer info om dette kommer nærmere LANet. Vi håper dere er gira!

Vi jobber også med å få til litt mer artigheter på scenen, bedre lyd og litt bedre lys, men her kan vi ikke love noe riktig enda.

Ellers har vi også laget en trailer for årets LAN, den finner du her:

Følg også med på Facebook og Instagram, og også her på bloggen for siste nytt, så sees vi i romjula!