Takk for i år!

Takk for i år!

0 Share

Takk for i år!

Hei alle sammen!Nå er vi i crew ferdig med både nedrigg og nyttårsfeiring og hverdagen venter. Jeg må si at vi er slitne, men dette har vært så verdt det! Årets romjulsLAN har ...

Hei alle sammen!

Nå er vi i crew ferdig med både nedrigg og nyttårsfeiring og hverdagen venter. Jeg må si at vi er slitne, men dette har vært så verdt det! Årets romjulsLAN har vært det beste hittil, og vi håper dere har hatt et bra LAN med oss.

2017 har vært et stort vekstår for dotnetklubben. Vi har fått mange sponsorer med på laget som vi virkelig må takke for støtten, uten dem ville ikke RomjulsLAN vært like bra som det var. Vi har nå også fått noen nye styremedlemmer og invisteringer er gjort slik at fremtidige LAN blir enda bedre. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Om du har et par minutter til overs har vi satt opp et feedbackskjema som du kan fylle ut slik at vi vet hva vi skal jobbe mer med til neste LAN! Skjemaet finner du her: https://goo.gl/forms/SvFp3bvARycwMmir1

Vi lagde også en aftermovie i år, den finner dere her: https://www.youtube.com/watch?v=r33PqXQ_QtE

Og med det tror jeg det meste skulle være nevnt, vi sees til neste LAN!

 

Mvh
Erik André Paulsen
Leder, dotnetklubben