Compoinformasjon for RomjulsLAN 2017

Compoinformasjon for RomjulsLAN 2017

0 Share

Compoinformasjon for RomjulsLAN 2017

Da er det snart tid for et nytt romjulsLAN, og som alltid kjører vi compo i år også. Denne gangen velger vi å fokusere på ett e-sport spill og ett creative spill, spesifikt CS: ...


Da er det snart tid for et nytt romjulsLAN, og som alltid kjører vi compo i år også. Denne gangen velger vi å fokusere på ett e-sport spill og ett creative spill, spesifikt CS:GO og Minecraft Creative!

CS:GO

I CS:GO kjører vi både forhåndspåmelding og påmelding første dag på LAN. Påmeldingen foregår via Challonge, KLIKK HER! (Du kan også melde på laget ditt hos crew under dag 1 av LANet).
Hver kamp spilles 5v5 som settes opp i brackets (Standard turnering). Dersom ditt lag ikke stiller opp til angitt tid får dere 15 minutter på å stille opp før laget taper på walkover. Alle deltagere må være tilstede på DotnetLAN! Se øvrige regler på Challonge

Premier:
1. plass: 5000kr
2. plass: 1000kr + gavekort på 250kr fra Multicom
3. Gavekort på 250kr fra Multicom

Minecraft Creative

I Minecraft åpner vi en server hvor du vil få tildelt et gitt område å bygge på. Tema blir annonsert under åpningen av LANet og det er ingen forhåndspåmelding, du sender bare et bilde av kreasjonen din og navnet ditt. Alle deltagere må være tilstede på dotnetLAN!

Premier:
1. plass: 500kr gavekort på Multicom + goodiebag fra Multicom, Zoo Comics og Outland Porsgrunn

Premieutdeling skjer under en egen sermoni siste dagen. Se schedule for mer informasjon.

Vi gleder oss!

Har du husket å sikre deg billett? Du kan kjøpe billett og reservere plasser på Geekevents!

Pssst, vi skal forresten også ha en fysisk konkurranse kjørende gjennom 3 dager av LANet, sjekk ut Facebooksiden og eventet vårt for mer informasjon når det kommer!