Oppsummering og feedback – SommerLAN 2017

Oppsummering og feedback – SommerLAN 2017

0 Share

Oppsummering og feedback – SommerLAN 2017

Da er sommerLAN over for i år, og vi i crew/styret har bare en ting å si: Tusen takk til alle deltagere for at dere bidro til et fantastisk fint SommerLAN!Vi i styret bestemte ...

Da er sommerLAN over for i år, og vi i crew/styret har bare en ting å si: Tusen takk til alle deltagere for at dere bidro til et fantastisk fint SommerLAN!

Vi i styret bestemte oss for en stund siden at vi ønsket å sette opp mer enn bare ett LAN i året og fra tanker ble det handling. Vi ønsket samtidig å forbedre oss på flere områder. Nye bord, scene, underholdning, lyd og lys. Vi ble flere i crew og vi ønsket å satse mer på compoer i flere kategorier.

Mens jeg sitter her 2 dager etter nedrigg tenker jeg bare at dette har vi klart. Det ble rundt 60 besøkende og god stemning hele helgen og dette har gitt oss i styret påfyll og inspirasjon til å gjøre romjulsLAN enda bedre! Til dette trenger vi litt hjelp fra deltagerne våre, og vi håper derfor du vil ta deg tid til å fylle ut denne brukerundersøkelsen: http://bit.ly/2vUz4sI

Da sier jeg nok en gang takk til crew, takk til deltagerne, takk til våre sponsorer og takk til alle i styret, vi sees igjen i romjula! Bilder fra LANet blir forresten lagt ut så snart de har vært en tur innom Photoshop for litt final touches!

Mvh
Erik André Paulsen
Leder, dotnetklubben