Billettsalget for SommerLAN 2017 er i gang!

Billettsalget for SommerLAN 2017 er i gang!

0 Share

Billettsalget for SommerLAN 2017 er i gang!

Heisann alle sammen! Vi kan endelig melde at vi er på plass på Geekevents! Det betyr også at billettsalget for SommerLAN 2017 er i gang! For å sikre deg billetter klikk HER. Vi jo ...

Heisann alle sammen!
Vi kan endelig melde at vi er på plass på Geekevents! Det betyr også at billettsalget for SommerLAN 2017 er i gang! For å sikre deg billetter klikk HER. Vi jobber fremdeles med å få til et seating-kart (slik at dere kan velge seter på forhånd) vi gir beskjed så snart dette er på plass.

Priser per billett er 100kr for dagspass (Ingen sitteplass) og 200kr for helgepass (LAN-pass).

Som tidligere nevnt har vi sikret oss bedre nettlinjer fremover. Dette vil bli levert av Altibox (Midt Telemark Energi) og sikrer oss bedre nettverkskapasitet enn tidligere. Med andre ord, mindre nedstruping, mindre lag, mer morro!

Har du forresten husket å delta i konkurransen hvor du kan vinne gratisbilletter til Sommer og RomjulsLAN? Om du allerede har billett refunderer vi denne, om du ikke vil gi den bort til en venn for eksempel. Du finner konkurransen HER og det er kjempe enkelt å delta!

Andre ting som kan være greit å ha en oversikt over før LAN er vår pakkeliste, våre regler og generel arrangementsinformasjon.

Da tror jeg det meste skulle være nevnt, og om du lurer på noe kan du mer enn gjerne kontakte oss via kontaktskjema eller direktemelding på Facebook! Du finner også et arrangement på FAcebook hvor vi fortløpende oppdaterer både før og under arrangementet HER.

Vi gleder oss til å se nettopp deg den 18.-20. august!
Over og ut, for nå,
Erik, leder for dotnetklubben